Είπαν για εμάς

“Παρουσίαση της Cretalicious από την εφημερίδα protothema.gr και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσαούση στο Κυριακάτικο φύλλο της, στη στήλη “Business stories/Νέο Επιχειρείν”.

Ιδιαίτερη η αναφορά τους στο νέο, καινοτόμο πρόγραμμά μας “Υιοθετήστε ένα ελαιόδεντρο”, με το οποίο μπορεί κανείς να συμβάλλει στη διατήρηση των παραδοσιακών καλλιεργητικών μεθόδων των ελαιώνων της Κρήτης!”

22555402_

Πρώτο Θέμα, Οκτώβριος 2017

“Το Κρητικό μέλι Cretalicious, από θυμάρι και κωνοφόρα τιμήθηκε με το Χρυσό βραβείο στις δοκιμές ποιότητας του DLG (Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft) στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Το εξαιρετικό αυτό προϊόν εξέπληξε όλους τους κριτές του πιο απαιτητικού θεσμού της Γερμανίας και πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες.”

Γαστρονόμος, Μάιος 2016

“A sexy honey with a wonderful amber color and caramel flavor which lingers on the lips, we could eat it all day.”
“The flavors coming through from all the elements gave this product so many different levels. Delightful.

Cook Book, Σεπτέμβριος 2014

…Το μέλι Cretalicious κέρδισε 3 Χρυσά Αστέρια στον περίφημο παγκόσμιο διαγωνισμό Great Taste Awards 2014…

Γαστρονόμος, Σεπτέμβριος 2014

…Τετρακόσιοι από τους πιο απαιτητικούς κριτές δοκίμασαν περισσότερα από 10.000 προϊόντα απ’ ολο τον κόσμο για να αναδείξουν τα κορυφαία και να τους απονείμουν ένα, δύο ή τρία χρυσά αστέρια. Το Ελληνικό μέλι Cretalicious κατέπληξε όλους τους κριτές και έγινε ένα από τα ελάχιστα προϊόντα που κέρδισαν τα ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ…

Olive, Σεπτέμβριος 2014

“…το ελαιόλαδο Cretalicious ήταν το πρώτο λάδι που κατάφερε να παρακάμψει όλους τους ενδιάμεσους και να αποστέλεται απευθειας στην πόρτα μας. Χάρη στην επιτυχία του εγχειρήματος, τώρα μαζί με αυτό έρχονται στην πόρτα μας νέα παραδοσιακά εδέσματα της Κρήτης…”

Γαστρονόμος, Ιούλιος 2012

“…οι αγαπημένες γεύσεις εγγυώνται την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος και κάνουν πιο πλούσιο το τραπέζι των νοικοκυριών σε κάθε γωνιά της χώρας…”

ΒΗmagazino – Ιούλιος 2012

“…νέα παραδοσιακά εδέσματα πλαισιώνουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “Κρητών Έλαιον”. Μεταξύ αυτών, το γνήσιο Κρητικό θυμαρίσιο μέλι, γεμάτο γλύκα και άρωμα…”

BHMAgourmet – Ιούλιος 2012

“…απολάυστε γνήσιο Κρητικό θυμαρίσιο μέλι, άγρια αγκινάρα μέσα σε ελαιόλαδο, τους γνωστούς Κρητικούς ασκορδουλάκους, εξαιρετικά παξιμαδάκια ελαιολάδου με γεύσεις και πολλά άλλα παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα απευθείας από τον παραγωγό…

TV-BOX / Καθημερινή – Ιούνιος 2012

“…η πρωτότυπη ιδέα της Cretland αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά. Το «Κρητών Έλαιον» παράγεται από αγρότες της Κρήτης και παραδίδεται απευθείας στον καταναλωτή…”

Γαστρονόμος – Σεπτέμβριος 2011

“…δεν χρειάζεται να το ψάξουμε στα σουπερ μάρκετ ή σε άλλα καταστήματα τροφίμων. Με ένα τηλεφώνημα έρχεται απευθείας στην πόρτα μας!!!”

Γαστρονόμος – Αύγουστος 2011

“…η Cretland έκανε αυτή την ιδέα πραγματικότητα και με ένα απλό τηλεφώνημα παραδίδει κατ’οίκον το μοναδικό αυτό λάδι που παράγεται από αγρότες της Κρήτης και έχει βραβευτεί διεθνώς για την εξαιρετική του ποιότητα…”

K-life – Σεπτέμβριος 2011

“…πηγή ζωής και βάση της Μεσογειακής διατροφής. Το «Κρητών έλαιον» με καταγωγή από τους ελαιώνες της Μεγαλονήσου, συμπυκνώνει γεύση και ποιότητα…”

Γαστρονόμος – Μάρτιος 2011

“…με πιστοποιημένη κρητική καταγωγή και πολλαπλούς ελέγχους ποιότητας, θα βάλετε ότι καλύτερο και υγιεινό στην κουζίνα σας…”

Parents – Φεβρουάριος 2010

“…ξέρετε από καλό λάδι, το θέλετε να έρχετε απευθείας στην κουζίνα σας, ανακαλύψτε το «Κρητών Έλαιον»…”

Αθηνόραμα – Ιανουάριος 2010

“…η πρωτότυπη ιδέα της Cretland αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά και φέρνει μοναδικά πλεονεκτήματα στους καταναλωτές…”

Γλυκές Ιστορίες – Δεκέμβριος 2010

“…εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ασύγκριτης ποιότητας, 25% φτηνότερες τιμές από τις αντίστοιχες των σουπερ μαρκετ και πιστοποιημένη κρητική καταγωγή…”

Gourmet – Δεκέμβριος 2010

“…βάζει τέρμα στον ανώνυμο «τενεκέ», διασφαλίζοντας μέσα από συστηματικούς ελέγχους την ποιότητα του προϊόντος και ο καταναλωτής στηρίζει απευθείας το αγροτικό εισόδημα του τόπου…”

Gourmet – Νοέμβριος 2009

“…εάν αναζητάτε το καλύτερο ελαιόλαδο, ξεχάστε τα ράφια των σουπερ μάρκετ και επιλέξτε το «Κρητών Έλαιον»…”

ΓΕΩτρόπιο – Νοέμβριος 2009