Η Εταιρεία

logo

Η CretLand Ι.Κ.Ε. είναι μια δυναμική και καινοτόμος ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει στο τραπέζι κάθε οικογένειας τις γεύσεις και τις μυρωδιές της κρητικής γης. Οι εγκαταστάσεις μας, στον παραδοσιακό οικισμό Αστρακών Ηρακλείου Κρήτης, ανάμεσα σε λόφους κατάφυτους με ελαιόδεντρα και πλούσιους αμπελώνες, βρίσκονται στην καρδιά της αγροτικής ζωής του νησιού μας.

Με απόλυτο σεβασμό στην κρητική μας κληρονομιά και με γνώμονα την τήρηση των αυστηρότερων ποιοτικών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, δημιουργήσαμε την CRETALICIOUS, μια σειρά με περισσότερα από 20 διαλεχτά προϊόντα, που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π., αρωματικά ελαιόλαδα, μέλι, dressings, ελιές, φρέσκο αγκιναράκι σε ελαιόλαδο, πάστα αγκινάρας, σταφίδες, αμπελόφυλλα, παξιμάδια, ξινόχοντρος, ασκορδούλακοι, είναι μερικά μόνο από αυτά.

Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας, που ήδη μετρούν 7 διεθνή βραβεία για την εξαιρετική τους γεύση και ποιότητα και περισσότερες από 20 αναφορές στον ελληνικό και διεθνή τύπο.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να ανακαλύψετε τις παραδοσιακές γεύσεις Cretalicious.

Η ομάδα της Cretalicious